Stúdiók

Cégpolitika

A Cég

Kapcsolat

English 

 Deutsch


MINŐSÉGPOLITIKÁNK

Az ART-TAX Szolgáltató Szövetkezet vezetőségének célja a megbízók, megrendelők megelégedettségének elnyerése és ennek eredményeként piacaink megtartása, bővítése.

Céljaink megvalósítása érdekében létrehoztuk az ISO 9001:2000 (MSZ EN ISO 9001:2001) szerinti minőségirányítási rendszert, és példamutató, aktív szerepet vállalunk a rendszer folyamatos működtetésében és fejlesztésében.

Minden intézkedésünknél szem előtt tartjuk a minőségirányítási alapelveket, azaz
1. a vevőközpontúságot,
2. a vezetés meghatározó szerepét,
3. a munkatársak bevonásának eredményességünket növelő hatását,
4. a folyamatszemléletű megközelítést,
5. a rendszerszemléletet az irányításban,
6. a folyamatos fejlesztés szükségességét,
7. a tényeken alapuló megközelítést, illetve döntést, valamint
8. a kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítását a (be)szállítóinkkal.

Arra vállalkozunk, hogy megrendelőink, megbízóink számára magas színvonalú munkát végezzünk. Kiemelkedő szakmai tudással pontos, gyors szolgáltatást nyújtunk, szem előtt tartva megrendelőink elvárásait, valamint az EU követelményeket, szabványokat.

Munkatársainktól elvárjuk, hogy felelősséget vállaljanak az általuk vagy közreműködésükkel végzett munka minőségéért, a megrendelők, megbízók által támasztott igények teljesítéséért. Kiemelten figyelünk a megfelelően képzett, az adott témában jártas munkatársak alkalmazására, képzettségük, felkészültségük folyamatos fejlesztésére. Biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges megfelelő tárgyi és környezeti feltételeket.

A munkafolyamatainkat az ISO 9001:2000 szabvány elvárásai, a jogszabályi előírások figyelembevételével, a gördülékeny, rugalmas munkavégzésre törekedve, szabályoztuk.
A kialakított szabályokat mindnyájunknak be kell tartani, és törekednünk kell a folyamatos fejlődésre, a céljaink, minőségcéljaink elérésre!

Art-Tax co. © copyright www.art-tax.com. All rights reserved. Art-Tax Szolgáltató Szövetkezet © copyright www.art-tax.com. Minden jog fenntartva.